Tällä täytteellä täytetyt leivät sopivat arkeen ja juhlaan Maistuvat iltapalana,tai illan istujaisissa,mutta itseäni ei tosiaan hävettäisi tarjota näitä juhlissakaan
Tonnikalatahna :
1prk tonnikalaa
1pss herne-maissi-paprikaa
vajaa pussillinen juustoraastetta
1 pieni punasipuli
3 keitettyä kananmunaa
pätkä tuorekurkkua
vajaa tuubillinen Kruunu majoneesia
sitruunapippuria
suolaa
valkosipulijauhetta
ripaus tilliä
- Keitä kananmunat ja sulata herne-maissi-paprika.
- Kuori ja silppua punasipuli mahdollisimman pieneksi. Poista tuorekurkusta sisus ja silppua sekin pieniksi kuutioiksi. Murskaa keitetyt kananmunat haarukalla.
- Sekoita kaikki aineet,majoneesia lukuunottamatta yhteen ja lisää mausteet.
- Lopuksi lisää majoneesia seokseen vähitellen niin paljon,että se "sitoo" seoksen.
- Laita tonnikalatahnaa reilusti leivän päälle,paina toinen leipä kanneksi ja leikkaa leipä vinottain kahtia,kolmioiksi.
Toimii
Tahna ei ole kovin esteettisen näköistä:
sen tähden itse ainakin tykkäämme syödä sen näin kolmioleipien muodossa
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.