Tällä täytteellä täytetyt leivät sopivat arkeen ja juhlaanNauru Maistuvat iltapalana,tai illan istujaisissa,mutta itseäni ei tosiaan hävettäisi tarjota näitä juhlissakaan Silmänisku

Tonnikalatahna :

1prk tonnikalaa

1pss herne-maissi-paprikaa

vajaa pussillinen juustoraastetta

1 pieni punasipuli

3 keitettyä kananmunaa

pätkä tuorekurkkua

vajaa tuubillinen Kruunu majoneesia

sitruunapippuria

suolaa

valkosipulijauhetta

ripaus tilliä


  • Keitä kananmunat ja sulata herne-maissi-paprika.
  • Kuori ja silppua punasipuli mahdollisimman pieneksi. Poista tuorekurkusta sisus ja silppua sekin pieniksi kuutioiksi. Murskaa keitetyt kananmunat haarukalla.
  • Sekoita kaikki aineet,majoneesia lukuunottamatta yhteen ja lisää mausteet.
  • Lopuksi lisää majoneesia seokseen vähitellen niin paljon,että se "sitoo" seoksen.
  • Laita tonnikalatahnaa reilusti leivän päälle,paina toinen leipä kanneksi ja leikkaa leipä vinottain kahtia,kolmioiksi.

Toimii Silmänisku


Tahna ei ole kovin esteettisen näköistä:

sen tähden itse ainakin  tykkäämme syödä sen näin kolmioleipien muodossa Nauru