Tälläistä sunnuntairuokaa tänään
Harmi,kun ei ollut oikeita kanttarelleja,mutta hyvää tuli näinkin
Risottoon tarvittiin:
600g maustamattomia broiskun fileesuikaleita
6dl risottoriisiä
nokare voita
n. 16dl kanalientä
1pss hemapaa
1 iso sipuli
1pss kanttarellikastikeaineksia
loraus ruokakermaa
rakuunaa
sitruunanmehua
valkosipulia
currya
1. Kuullota riisiä voissa kattilassa. Lisää silputtu sipuli ja hauduta vielä hetki.
2. Lisää kanalientä vähitellen sitä mukaa,kun se imeytyy riisiin.
3. Ruskista broiskut pannulla.
4. Kun neste alkaa olla kaikki käytetty, lisää broiskut, hemapa, kanttarellikastikeainekset ja mausteet.
5. Lorauta lopuksi tilkka ruokakermaa joukkoon ja anna ruuan vetäytyä hetki kannen alla ennen tarjoilua.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.