Viljapossun ulkofilee oli tarjouksessa, joten piti kokeilla uusimmassa yhteishyvän ruokaliitteessä ollutta sipulipihvien ohjetta
Kaveriksi tehtiin puikulamuusi ja fetasalaattia... Tai salaattijuustohan tuo nykyään nimeltään on, mutta meille se on fetaa
Sipulipihveihin tarvitset:
800g porsaan ulkofileetä
2rkl sinappia
1,5tl suolaa
1tl ruohittua mustapippuria
paistamiseen öljyä tai margariinia
Lisäksi:
3dl lihalientä
3 sipulia
2tl öljyä
1rkl sokeria
1. Leikkaa fileestä ohuita pihvejä ja nuiji niitä hieman ohuemmaksi.
2. Mausta pihvit molemmin puolin sinapilla, suolalla ja mustapippurilla.
3. Paista pihvejä n. 3 minuuttia/puoli kuumalla pannulla öljyssä tai rasvassa.
4. Nosta pihvit lomittain uunivuokaan ja huuhdo pannu lihaliemellä.
5. Kaada lihaliemi pihvien päälle ja laita vuoka uuniin 175 asteeseen.
6. Kuori sipulit ja leikkaa ne renkaiksi. Paista niitä pienessä tilkassa öljyä pannulla ja lisää joukkoon sokeria antamaan väriä ja makua.
7. Nosta sipulit pihvien päälle ja kostuta pihvejä, sekä sipuleita vuoassa olevalla lihaliemellä.
8. Hauduta vielä 15 minuuttia uunissa.
Ja eikun syömään
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.