Emme ole ennen tehneet voileipäkakkua,niin halusimme kokeilla,kuinka sellainen onnistuu
Ja hyvinhän se onnistui.
Kasasimme kakun leivinpaperilla vuorattuun lasagnevuokaan. Leipää tuli 5 kerrosta ja täytteitä 2 kerrosta kumpaakin
Leipänä käytimme kahta erilaista isopaahtoa,en tajunnut ottaa ylös,mitä tarkalleen olivat
Kostutukseen käytimme lihalientä.
Kinkkutäytteeseen laitettiin:
1 tuubi pirkan kinkkupasteijaa
150g keittokinkkua
1prk säilykemandariineja
1dl pirkan sinappikurkkusalaattia
Juustotäytteeseen,jolla kakku myös kuorrutettiin,laitettiin:
400g maustamatonta tuorejuustoa
1pss pirkan homejuustomuruja
150g emmentalraastetta
1prk creme fraichea
tilkka maitoa notkistamiseen
Juustotäytteestä n. puolet meni kakun väliin ja lopuilla kuorrutimme kakun seuraavana päivänä.
Koristelu ei onnistunut mitenkään täydellisesti,mutta eipä se makuun vaikuttanut
Koristeena käytimme:
keittokinkkua
säilykemandariineja
viinirypäleitä
punaista paprikaa
persiljaa
kurkkua
Oli kyllä sen verran herkullista,että tätä tehdään toistekkin Mutta sitä ennen kokeillaan tehdä kalakakkua
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.