Usein tulee kiireessä käytettyä pakasteita keittoihin,mutta on kyllä selvä ero,kun käyttää tuoreita juureksia Nauru

Keittoon laitettiin:

10 isoa perunaa

2 porkkanaa

pala lanttua

pätkä purjoa

pala palsternakkaa

pala selleriä

nippu persiljaa

n. litra vettä

2 lihaliemikuutiota

1 punainen lenkki

 

1. Kuori ja pilko perunat,sekä juurekset. Kuullota niitä voissa n. 10 minuuttia.

2. Lisää neste ja lihaliemikuutiot.

3. Paloittele makkara ja ruskista se.

4. Lisää lähes valmiiseen keittoon makkarat,sekä persilja. Mausta pippurilla ja lisää tarvittaessa suolaa.

 

Tarjoa lisänä paahdettua ruisleipääNauru

 

1243142905_img-d41d8cd98f00b204e9800998e