Tuunasin vähän alkuperäistä reseptiä, joka löytyy Maku.fi:n resepteistä.

Tähän tuunattuun vuokaan laitettiin:

-800g jauhelihaa

-1 punainen paprika

-1 sipuli

-valkosipulin kynsi

-mustapippuria

-suolaa

-paprikajauhetta

-lihaliemikuutio

-70g tomaattipyrettä

-n. 1,5pss Raketti spagettia

-15dl vettä

-paketti (250g) koskenlaskija juustoa, voimakasta

 

1. Ruskista jauheliha kattilassa tilkassa öljyä, lisää joukkoon silputtu sipuli ja paloiteltu paprika. Kun jauheliha on ruskistunut lisää tomaattipyre ja mausteet, sekä valkosipulin kynsi murskattuna.

2. Lisää neste ja lihaliemikuutio ja spagetit ja  anna kiehua n. 5 minuuttia.

3. Lisää kuutioitu sulatejuusto ja sekoittele, kunnes sulaa.

4. kaada seos voideltuun vuokaan ja paista uunissa 200 asteessa n. 35-40 minuuttia.

 

Lisänä tarjosin salaattia ja patonkia. Ruuan pinnalle ripoteltiin vielä hiukan juustoraastetta.

Oli herkkua