Tälläistä laatikkoa tänään Itse pidän tällä ohjeella tehdystä makaroonilaatikosta erityisen paljon,koska tästä tulee kiinteämpää
Ainekset:
1 iso sipuli
400g sikanautajauhelihaa
1pss makaroonia
n.6dl maitoa
3 kananmunaa
1prkl kuohukermaa
suolaa
1pss mozzarellaraastetta
mustapippuria
paprikajauhetta
valkosipulijauhetta
ripaus chiliä
1. Kuori ja silppua sipuli. Kuullota se pannulla.
2. Ruskista jauheliha ja sekoita samalla maito,kerma ja munat kulhossa.Mausta sekä jauheliha,että munamaito.
3. Sekoita sipuli ja jauheliha raakoihin makarooneihin.
4. Kaada makarooni -jauhelihaseos voideltuun uunivuokaan.
5. Kaada vuokaan myös kerma-munamaitoseos. Tätä saa olla niin,että makaroonit peittyvät ihan kunnolla.
6. Paista 175 asteessa n. tunti,tai kunnes makaroonit ovat pehmeitä ja neste imeytynyt niihin. Lisää paistamisen loppuvaiheessa mozzarellaraaste laatikon pinnalle.
Tässä ohjeessa makarooneja ei siis tarvitse keittää lainkaan
Makaroonit ovat maukkaamman makuisia,kun ne imevät munamaitoa paiston aikana ja tästä tulee tosiaan hieman kiinteämpää laatikkoa
Salattia kylkeen ja nauttimaan
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.