Pitkästä aikaa ehtii opiskeluilta tänne jotakin päivittämään

Tähän pastakastikkeeseen tarvitaan:

-katkarapuja, reilusti.. laitoin itse litran kastikkeeseen 750g

-pätkä purjoa

-mustia oliiveja paloiteltuna

-nippu tilliä

-kesäkurpitsaa

-tomaattipyrettä n. 2rkl

-kalalientä (1l )

-vehnäjauhoja (70g)

-voita (70g)

-cayannepippuria

-mustapippuria

-suolaa

-sambal oelekia

 

1. Freesaa pannulla öljyssä tomaattipyre,kesäkurpitsa ja purjo.

2. Sulata voi pannussa, lisää vehnäjauhot ja anna kiehahtaa.Kaada joukkoon kalaliemi hyvin vispaten.

3.Lisää freesatut kasvikset ja tomaattipyre, anna kiehua n.10 minuuttia.

4. Lisää joukkoon hakattu tilli ja oliivit,sekä mausteet ja tarkista maku.

5.Lisää katkaravut viime minuuteilla joukkoon, etteivät kypsy liikaa. Lorauta kermaa joukkoon, maun mukaan.

 

Tarjoa hyvän pastan kanssa ja lisää päälle parmesania.