1242023526_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tälläsiä perjentai-illan herkkuja nautittiin,kun vaan pienet lapsista oli kotona,niin saatiin herkutella rauhassa illalla Nauru

Broiler-rulliin tarvittiin:

Kariniemen minuuttipihvejä

omenaa

aurajuustoa

vuohenjuustoa

tuoretta basilikaa

suolaa

mustapippuria

 

1. Nuiji pihvejä kelmun välissä hieman ohuemmaksi.

2. Täytä puolet pihveistä aurajuustolla ja omenan siivuilla ja toiset puolet vuohenjuustolla,sekä basilikanlehdillä. Mausta suolalla ja pippurilla.

3. Kääri pihvit tiukalle rullalle ja laita tiiviiseen folioon.

4. Grillaa kypsäksi (onnistuu toki uunissakin)

 

Paprikoihin laitettiin:

juustoraastetta

kinkkusuikaleita

aurajuustoa

tuoretta päärynää siivuina

mustapippuria ja suolaa

 

1. Pese paprikat ja leikkaa yläosastaan auki. Säästä "hattu" ja puhdista siemenet sisältä pois.

2. Sekoita täytteen ainekset.

3. Täytä paprikat lusikan avulla. Laita  lopuksi "hatut" paprikoiden päälle.

4. Paista 200 asteisessa uunissa,kunnes paprikat ovat pehmeitä.

 

Kuorretut tomaatit tehtiin niin,että pestiin ja halkaistiin tomaatti ( 1kpl/syöjä).

Tomaatinpuolikkaiden päälle rouhaistiin suolaa ja mustapippuria myllystä.

Lisättiin muutama basilikan lehti kullekkin puolikkaalle ja ripaus sokeria.

Laitettiin 200 asteiseen uuniin kypsymään ja loppuvaiheessa lisättiin vielä mozzarellaraastetta pinnalle.

 

Oli todella hyvää ruokaa Nauru

 

1242024976_img-d41d8cd98f00b204e9800998e