Tälläsiä perjentai-illan herkkuja nautittiin,kun vaan pienet lapsista oli kotona,niin saatiin herkutella rauhassa illalla
Broiler-rulliin tarvittiin:
Kariniemen minuuttipihvejä
omenaa
aurajuustoa
vuohenjuustoa
tuoretta basilikaa
suolaa
mustapippuria
1. Nuiji pihvejä kelmun välissä hieman ohuemmaksi.
2. Täytä puolet pihveistä aurajuustolla ja omenan siivuilla ja toiset puolet vuohenjuustolla,sekä basilikanlehdillä. Mausta suolalla ja pippurilla.
3. Kääri pihvit tiukalle rullalle ja laita tiiviiseen folioon.
4. Grillaa kypsäksi (onnistuu toki uunissakin)
Paprikoihin laitettiin:
juustoraastetta
kinkkusuikaleita
aurajuustoa
tuoretta päärynää siivuina
mustapippuria ja suolaa
1. Pese paprikat ja leikkaa yläosastaan auki. Säästä "hattu" ja puhdista siemenet sisältä pois.
2. Sekoita täytteen ainekset.
3. Täytä paprikat lusikan avulla. Laita lopuksi "hatut" paprikoiden päälle.
4. Paista 200 asteisessa uunissa,kunnes paprikat ovat pehmeitä.
Kuorretut tomaatit tehtiin niin,että pestiin ja halkaistiin tomaatti ( 1kpl/syöjä).
Tomaatinpuolikkaiden päälle rouhaistiin suolaa ja mustapippuria myllystä.
Lisättiin muutama basilikan lehti kullekkin puolikkaalle ja ripaus sokeria.
Laitettiin 200 asteiseen uuniin kypsymään ja loppuvaiheessa lisättiin vielä mozzarellaraastetta pinnalle.
Oli todella hyvää ruokaa
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.