Joni sai töistä 5 kg possun savufilettä ja siitä piti kehittää jotakin ruokaa. Suuri osa lihaa jäi vielä pakastimeen odottamaan
Ruokaan laitettiin:
2kg jauhoisia perunoita (punainen pussi)
n. 800g possun savufilettä
2 isohkoa sipulia
6dl ruokakermaa
tilkka maitoa
mustapippuria
suolaa
valkosipulia
mozzarellaraastetta
1. Kuori perunat ja viipaloi ne.
2. Voitele uunivuoka (meillä ruokaa tuli 2 vuokaa).
3. Lado vuokaan kerroksittain perunaa,sipulia ja possua,sekä mausteita.
4. Kaada päälle kermat,joihin on sekoitettu liraus maitoa.
5. Paista foliolla peitettynä,kunnes perunat ovat pehmeitä. Asteita saa olla n. 175.
6. Lisää lopuksi mozzarellaraastetta maun mukaan ja kuorruta uunissa ilman foliota.
Ja ei muuta,kun syömään Hyvää oli .
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.