Tämä ruoka vie hieman aikaa, mutta on kaiken arvoista,kun sen tekee alusta asti itse

Määriä en osaa sanoa,kun tein "mutu"-tuntumalla, mutta tähän tarvitaan:

-perunaa

-sipulia

-voita

-öljyä

-kermaa

-suolaa

-mustapippuria

 

1.Paloittele kuoritut perunat ja silppua sipuli.

2. Paista perunoita+sipulia pienissä erissä kuumalla pannulla öljy-voi seoksessa. Saavat ottaa vähän väriäkin. Mausta suolalla ja mustapippurilla.

3.Ruskista jauheliha ja lado se perunoiden ja sipulin kanssa voideltuun uunivuokaan. Lisää päälle sopivasti kermaa ja halutessasi juustoraastetta -itse laitoin vähän mozzarella raastetta.

4.Paista uunissa n.175 asteessa,kunnes perunat ovat kypsiä ja kerma imeytynyt niihin. Jos et halua, että  tummuu ja rapeutuu pinnasta,niin peitä vuoka foliolla ennen uuniin laittamista. Ruokaa kannattaa välillä käydä sekoittamassa paistamisen aikana.

Pahoittelen kuvan huonoa laatua...en edelleenkään ole mestari kameran kanssa