Esipaistetut patongit paistettiin ja annettiin hieman niiden jäähtyä ennen puoliksi -ja halki leikkaamista
Väliin laitettiin reilusti homejuustolla maustettua tuorejuustoa, kinkkua, ananasrenkaita ja cheddarjuustoa. Tomaatti, salaatti, kurkku ym. "rehut" jätettiin tällä kerralla pois, koska teimme salaatin erikseen.
Salaattiin tuli :
-ruukkusalaattia
-tomaattia
-kurkkua
-punasipulia
-vihreitä oliiveja
-salaattijuustoa (jota edelleen tykkään kutsua "fetaksi" )
-paistettuja pekonin paloja, sekä herkkusienten kantoja (edellispäivän grillauksista jäi tähteeksi muutama pekonin siivu ja kaikkien sienten kannat, joten hyödynsin ne paistamalla salaatin sekaan)
Namskis,kun oli hyvää
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.