Pohja:

1pkt minttu dominokeksejä

50g voita tai margariinia

 

1. Murenna keksit ja sulata rasva. Sekoita rasva keksinmuruihin.

2. Laita irtopohjaisen vuoan pohjalle leivinpaperin pala ja painele keksi-voiseos vuoan pohjalle. Laita vuoka jääkaappiin odottamaan, kun teet täytteen.

 

Täyte:

2dl kuohukermaa

vanilijasokeria

1pkt maustamatonta tuorejuustoa

4 liivatelehteä

vajaa pussillinen marianne crushia

0,5dl kuumaa kahvia

(itse lisäsin vielä tipan sinistä elintarvikeväriä, jotta sain värin vähän "minttuisemmaksi" )

 

1. Vatkaa kerma vaahdoksi ja mausta se vanilijasokerilla.

2. Sekoita marianne crush tuorejuustoon ja lisää joukkoon myös kermavaahto.

3. Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä n. 5 minuuttia. Kuumenna kahvi kiehuvaksi.

4. Purista liivatteista vesi pois ja liota liivatteet kuumaan kahviin.

5. Lisää kahvi liivatteineen muiden aineiden joukkoon vähitellen ja hyvin sekoittaen.

6. Kaada täyte vuokaan keksipohjan päälle ja laita koko komeus jääkaappiin hyytymään mieluiten yön yli.

7. Koristele marianne crushilla ja tarjoile.

Oli hyvää, mutta ei ihan parasta juustokakkua, mangoinen versio vie edelleen voiton