Tehtiin iso kastike,josta syötiin kahtena päivänä. Ensin spagetin kanssa ja seuraavana päivänä keitettiin pottuja kaveriksi
Kastikkeeseen tarvittiin:
800g nautasika jauhelihaa
3 sipulia
lihaliemikuutio
8 rkl vehnäjauhoja
n. 1,5-2l vettä
suolaa
mustapippuria
valkosipulia
paprikajauhetta
loraus ketsuppia
prk ruokakermaa
1. Kuori ja silppua sipuli,kuullota se pannulla ja siirrä kattilaan.
2.Ruskista jauheliha ja siirrä sekin kattilaan.
3.Sulata rasvaa pannulla ja ruskista jauhot kauniin ruskeaksi,varo,etteivät pala.
4.Kun jauhot ovat ruskistuneet,lisää pannuun kiehuvaa vettä kokoajan huolella sekoittaen,kunnes kastike on halutun paksuista.
5.Kaada kastike jauheliha-sipuliseoksen kaveriksi kattilaan ja keitä miedolla lämmöllä sekoitellen,vähintään 10 minuuttia,jotta jauhon maku häviää.
6. Lisää mausteet ja kerma.
Tarjoa spagetin ja juustoraasteen kera,tai keitettyjen perunoiden kera
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.