Jauhelihapihvit tehtiin näppituntumalla
Ohje löytyy kuitenkin tästä blogista,kohdasta: "Juustolla ja maalaispalvikinkulla täytetty jättipihvi jauhelihasta"
Kypsien pihvejen päälle laitoimme reilut siivut aurajuustoa Eli tällä kertaa pihveihin ei tullut täytteeksi mitään.
Lohkoperunat on helppo tehdä itse ja niistä tulee todella hyviä.
Tarvitset:
n. kilo perunoita
n.1dl öljyä
3 valkosipulin kynttä
chiliä
paprikajauhetta
mustapippuria
suolaa
nippu tuoretta persiljaa
1. Kuori perunat (halutessasi voit jättää perunoihin kuoret,kunhan peset ne kunnolla)
2. Lohko perunat venemäisiksi ja laita lohkot kulhoon.
3. Sekoita öljyyn murskatut valosipulin kynnet,silputtu persilja ja muut mausteet.
4. Kaada mausteöljy perunalohkojen päälle ja sekoita hyvin,että öljy tarttuu kaikkiin lohkoihin.
5. Kaada perunat öljyineen leivinpaperin päälle pellille.
6. Paista perunoita 200 asteessa n. 30min. Kääntele perunoita välillä.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.