Enpä ihan heti muista, milloin viimeksi olisi pizzaa syöty arkipäivänä, mutta tänään syötiin

Pohjasta tehtiin vähän paksumpi,kuin yleensä, jotta olisi täyttävämpää noin ihan ruokana nautittuna Kylkeen tehtiin vielä salaatti.

Pizzaa tehtiin 2 peltiä, pohjaan tuli:

6dl vettä

50g hiivaa

suolaa

n.16dl jauhoja

n. 0,5dl öljyä.

 

Taikinan annettiin kohota reilusti ja sen jälkeen jaettiin  se kahdelle pellille. Taikinan saa helpommin taputeltua pellille öljytyin käsin

Kumpaankin pizzaan tuli pohjalle purkki tomaattipyrettä.

Ja muut täytteet:

Pizza 1:

-jauhelihaa

-herkkusieniä

-sipulia

-valkosipulia

-pinnalle juustoraaste

 

Pizza 2:

-n.400g meetwurstin kantoja ,jotka itse siivutimme (Lapin lihan tuote)

-1prk tonnikalaa

-2 tomaattia siivuina

-aurajuustoa

-pinnalle juustoraaste

 

Kumpaakin pizzaa paistettiin 225 asteessa n. 20 minuuttia.

 

Salaattiin tuli yksinkertaisesti

-ruukkusalaattia

-kurkkua

-tomaattia

-juuston kanta kuutioituna

 

Pizza 1 (pahoittelen edelleen kuvien laatua..en osaa kuvata ruokaa... )

 

 

Pizza 2