Jääkaapissa sattui olemaan porsaan sisäfile ja siitä piti kehitellä ruoka. Halusimme kokeilla jotakin uutta, eikä niitä ainaisia peruna-lisukkeita

Teimme siis itse herkkusienipastaa siihen kylkeen.

Ensin possun fileestä leikattiin n. sentin siivuja, jotka nuijittiin kevyesti, maustettiin suolalla ja mustapippurilla ja paistettiin pannussa voissa+öljyssä.

Possusta jääneeseen rasvaan laitettiin 2 silputtua sipulia ruskistumaan, sekä 200g tuoreita herkkusieniä paloiteltuna.

Mausteeksi valkopippuria, suolaa ja rakuunaa. Kun sienet olivat paistuneet tarpeeksi, lisättiin 2 purkkia ranskankermaa ja jätettiin pannuun kannen alle hautumaan.

Pastana oli nauhapastaa,joka keitettiin kypsäksi ja lisättiin kypsänä+ valutettuna pannulle herkkusienikastikkeen joukkoon. Annoksen päälle vielä juustoraastetta -tälläkertaa tavallista, koska parmesaania ei kaapissa sattunut olemaan

Pihvien päälle sipaistiin kaapista tuorejuustoa

Mielettömän hyvää ja pasta olisi käynyt ruuaksi ihan sellaisenaan, tosin olisi kaivannut enemmän jotakin yrttejä, vaikkapa basilikaa