Jääkaapissa sattui olemaan porsaan sisäfile ja siitä piti kehitellä ruoka. Halusimme kokeilla jotakin uutta, eikä niitä ainaisia peruna-lisukkeita
Teimme siis itse herkkusienipastaa siihen kylkeen.
Ensin possun fileestä leikattiin n. sentin siivuja, jotka nuijittiin kevyesti, maustettiin suolalla ja mustapippurilla ja paistettiin pannussa voissa+öljyssä.
Possusta jääneeseen rasvaan laitettiin 2 silputtua sipulia ruskistumaan, sekä 200g tuoreita herkkusieniä paloiteltuna.
Mausteeksi valkopippuria, suolaa ja rakuunaa. Kun sienet olivat paistuneet tarpeeksi, lisättiin 2 purkkia ranskankermaa ja jätettiin pannuun kannen alle hautumaan.
Pastana oli nauhapastaa,joka keitettiin kypsäksi ja lisättiin kypsänä+ valutettuna pannulle herkkusienikastikkeen joukkoon. Annoksen päälle vielä juustoraastetta -tälläkertaa tavallista, koska parmesaania ei kaapissa sattunut olemaan
Pihvien päälle sipaistiin kaapista tuorejuustoa
Mielettömän hyvää ja pasta olisi käynyt ruuaksi ihan sellaisenaan, tosin olisi kaivannut enemmän jotakin yrttejä, vaikkapa basilikaa
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.