Meillä lapset pitävät todella paljon vispipuurosta ja olenkin kokeillut tehdä sitä milloin mistäkin mehusta
Tänään oli vuorossa Marlin karpalo-puolukkamehutiiviste
Puuroon meni:
1l valmiiksi laimennettua mehua
sokeria (oman maun mukaan,saa lisättyä valmiiseenkin puuroon)
1tl vanilijasokeria
1,5dl mannasuurimoita
sekä vispausvaiheessa tilkka, n. 0,5-1dl maitoa
1.Kuumenna mehu kiehuvaksi,mausta sokerilla ja vanilijasokerilla.
2.Sekoita joukkoon mannasuurimot.
3.Keitä hiljalleen n. 5 minuuttia,kokoajan sekoittaen.
4.Jaahdytä puuro kylmäksi.
5.Vispaa puuro kuohkeaksi sähkövatkaimella,lisää maitoa tilkka vatkatessasi.
Tämä oli aika mieto,mutta hyvänmakuinen puuro Meidän pieninkin olisi syönyt,vaikka kuinka paljon ja isommatkin tykkäsivät
Suosittelen lämpimästi kokeilemaan eri mehuja,etenkin jos ei perinteisestä puolukasta pidä
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.