Tänään jatkettiin pasta linjalla,kun iltapäivällä piti vielä sännätä asioille,niin tämän pöperön pystyi jättämään miedolla lämmöllä hautumaan uuniin,savipataan.
Tämä pasta on taas yksi niitä idioottivarmoja ohjeita,jota jokainen osaa tehdä. Lisäksi tämä on älyttömän hyvää
Pastan voi tehdä myös normaalissa uunivuoassa,jos ei savipataa omista
Pastaan tavitaan:
500g pastaa
vettä ja suolaa keittämiseen
1 iso sipuli
2prk tonnikalaa
1pss herne-maissi-paprikaa
vajaa 500g paseerattua tomaattia
2-3 ruokakermaa
1pss juustoraastetta
sitruunapippuria
valkosipulijauhetta
maun mukaan sitruunan mehua
1. Keitä pasta lähes kypsäksi,eli n. pari minuuttia vähemmän,kun pussin kyljessä sanotaan
2. Kuori ja silppua sipuli ja kuullota se pannulla.
2. Sulata herne-maissi-paprika,mikäli se on jäässä.
3. Valuta pasta lävikössä ja kaada takaisin kattilaan.
4. Lisää kuullotettu sipuli,paseerattu tomaatti,herne-maissi-paprika,sekä tonnikalat pastan joukkoon. Mausta ja lisää lopuksi vielä juustoraaste. Sekoita hyvin.
5. Kaada pasta voideltuun uunivuokaan/savipataan.
6. Kaada kermat pastan päälle ja sekoita vielä hieman.
7. Laita pasta uuniin 150-175 asteeseen n. puoleksi tunniksi. Vahdi välillä,ettei kuivu liikaa. Savipadassa sitä voi hauduttaa vaikka kuinka kauan,koska siinähän ruoka ei kuivu
Oli taas oikein herkullista salaatin kera
Jälkkäriksi syötiin hedelmärahkaa,jota en viitsinyt kuvata edes,kun aivan samalla ohjeella tein edellisen rahkan Nyt sekaan pilkottiin banaanin sijasta muita hedelmiä : omenaa, mandariinia ja viinirypäleitä
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.