Meille tuli pitkästä aikaa vieraita ja halusin tarjota jotakin suolaista juustokakun ja keksejen rinnalla.

Kehittelin sitten kaupassa omasta päästäni salaattiohjeen ja ostin lisäksi patonkia ja tuorejuustoa Nauru

Salaattiin laitoin:

2prk tonnikalaa

1prk ananasta

1pss herne-maissi-paprikaa

n.10 kirsikkatomaattia

pätkä kurkkua

n.400g perhospastaa keitettynä

n.2dl paksua majoneesia (käytin Finduksen aitoa majoneesia)

1dl kermaa

1pss taffelin tilli-ruohosipuli dippi mausteseosta

 

1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.  Lisää keittämisen loppuvaiheessa myös herne-maissi-paprika pastan sekaan,niin se sulaa siinä samalla. Huuhdo kypsä pasta kylmällä vedellä ja valuta hyvin lävikön avulla.

2. Sekoita salaattikulhossa tonnikalat,ananas,paloiteltu tuorekurkku,sekä puolitetut kirsikkatomaatit,sekä pasta ja herne-maissi-paprika.

3. Laita majoneesi johonkin astiaan ja ohenna se kermalla. Lisää dippimauste joukkoon ja sekoita hyvin. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa.

4. Sekoita maustettu majoneesi salaattiin ja anna salaatin maustua kylmässä muutama tunti.

 

Tarjoa lisänä esim. patonkia ja tuorejuustoa.

Tätä tehdään toistekkin!! Oli todella hyvää ja yksinkertaista. Ja tätähän voi muokata miten vaan Nauru

 

1238734025_img-d41d8cd98f00b204e9800998e