Tiesitkös,miten helppoa ja edullista on valmistaa viiliä itse? Nauru

Me teemme sitä ajoittain,koska meillä pidetään viilistä Hymy

Tarvitset vain litran kulutusmaitoa ja purkillisen viiliä,itse käytämme punaista viiliä.

Luulen,että onnistuisi myös kevytmaidosta ja sinisestä viilistä Nauru

Viili vatkataan maidon joukkoon,astia peitetään esim. kelmulla ja pidetään huoneenlämmössä 12-24 tuntia,kunnes seos on "jähmettynyt",jolloin se siirretään kylmään.

Jäähdyttyään se on valmista syötäväksi Silmänisku

Tästä omatekoisesta viilistä,saa juuren seuraavaan satsiin,eli seuraavalla kerralla tarvitset vain litran maitoa Nauru

Voit valmistaa viilin myös annoskuppeihin,jos tahdot,mutta itse tykkäämme,että isossa astiassa on helpompaa Nauru

Kuvaa en viitsi laittaa,koska kaikki tietävät,miltä viili näyttää Nauru