Ajoittain on tullut ostettua kaupan pakastealtaasta Finduksen perunapalloja ja tykätään niistä kovasti

Monta kertaa on pitänyt koittaa tehdä niitä itse ja nyt vihdoin tartuin tuumasta toimeen, kun ruualta jäi perunamuussia yli.

Ohjeita palleroihin löytyy pilvin pimein, mutta päätin improvisoida

Vatkasin jäähtyneen perunamuussin sekaan kananmunan, muotoilin massasta palloja, jotka kastoin ensin rikki vatkattuun kananmunaan ja sen jälkeen valkosipulilla maustettuihin korppujauhoihin. Paistoin pallerot rasvakeittimessä 180 asteessa.

Ehkä aavistuksen verran kauemmin olisi voinut paistaa, niin väri olisi ollut kauniimpi, mutta tekemällä oppii

Kuva on hieman aneeminen, koska tein tosiaankin vain kokeellisen satsin - vain tuon määrän, mikä kuvassa näkyy

Olivat kyllä sen verran hyviä, että joskus teemme näitä riittävän määrän jonkun hyvän pihvin lisukkeeksi