Joni teki tänään ruuaksi makkarakastiketta,kera keitettyjen pottujen
Kastikkeeseen meni:
400g lenkkimakkaraa
1 iso sipuli
n.4rkl vehnäjauhoja
n.litra vettä
kasvisliemikuutio
n.1rkl tomaattipyrettä
n.1rkl sinappia
nippu tuoretta persiljaa
mustapippuria
1 ruokakerma
1. Kuori ja silppua sipuli,kuullota se pannulla ja siirrä kattilaan odottamaan.
2. Pilko makkara ja paista sekin pannulla,siirrä sipulin kaveriksi kattilaan
3. Lämmitä vesi kiehuvaksi.
4. Ruskista jauhot pannulla ilman rasvaa.
5. Kun jauhot ovat kauniin ruskeita,lisää kiehuva vesi,sekoita hyvin tasaiseksi.
6. Kaada vesi-jauhoseos kattilaan sipulin ja makkaran sekaan ja lisää kasvisliemikuutio.
7. Anna kiehua vähintään 10 minuuttia,jotta jauhon maku häviää ja lisää mausteet,viimeisenä ruokakerma.
8. Tarjoa keitettyjen perunoiden kanssa
Edullinen,herkullinen ja helppo arkiruoka ja lapset tykkää kaikesta,missä on makkaraa
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.